pondělí 28. listopadu 2016

Tipy na dárky pro všechny 2016

Dárečky

Ahojte! Někdo už má dárky pomalu zabalené ve skříni, někdo si ťuká na čelo s tím, že jsem se zbláznila o tom psát tak "brzo". No, nevím jak vám, ale mě utíkají dny nehorázně rychle, takže je mi jasné, že výběr dárků chci řešit dřív bez zbytečných shonů.

Ok, to bychom měli. Teď nastává to horší.Co komu koupit. Zase. Tohle je docela problém, já nejvíce tápu, jaký dárek dát babičce s dědou, ségře a přítelovi.Proto jsem se rozhodla sepsat tento článek s menším předstihem, abychom se vzájemně inspirovali a ušetřili si zdlouhavé přemýšlení. Nejlépe se vymýšlejí dárky pro ty, kteří mají specifické zájmy, nebo ještě líp, když řeknou,co by si přáli. Díky tati :)





⟶Pro ženy/holky⟻

1. Poslední dobou ráda dávám zážitky. Dát lístek na koncert, kdy s tím člověkem tam třeba půjdete, kurz vaření, nebo třeba do restaurace, kavárny. Podstatě tím dáváme svůj čaj a přítomnost, což je pro hodně lidí nejdůležitější, zvlášť u těch starších. Pro ně je lepší s nimi někam zajít, než kosmetika či jídlo, které nespotřebují


2. Parfém - Takový voňavý dárek potěší snad každou ženu a nikdy jich není dostatek. Zvlášť, když se trefíte do vkusu dotyčné. Hlavně když má i krásný flakónek.

3. Hodinky - Stylový doplněk a skvělý pomocník zároveň, který potěší snad každou z nás a doplní každý outfit. Já jsem se zamilovala do těch s hnědým koženým páskem a co vy? Tak třeba jednou, prosím :)
DW



4. Poukázky ke kadeřnici - Všechny máme rády ten pocit, když jsou naše vlasy opečovávané a krásné. Skvěle si odpočineme a cítíme se dobře. Proto poukázka do oblíbeného salonu je dobrý dárek, zvláště pokud máte doma někoho, koho je těžší tam "dokopat"

5. Dekorativní kosmetika - Moj oblíbené dárky! Klasika, která neomrzí a vždy potěší, jen je třeba vybírat opatrně a podle preferencí obdarované. Je dobré se podívat na kosmetickou sbírku, nebo vsadit na prověřenou klasiku.

6. Oblečení - Co by byly Vánoce bez měkkých dárků? Počítám do toho i ty klasické ponožky, bez kterých by nebyly svátky, no ne? Co třeba nějaké barvené? Pokud si nejste jistí, dejte poukázku do oblíbeného obchodu, dotyčná si vybere sama.

7. Knížka - Ach no. Knížka bezesporu patří k Vánocům. Pokud znáte osobu dobře, víte, do jakého regálu zajít.

8. Diář - Pomocník, bez kterého nemůžu být. Naplánovat si svůj čas je pro mě nezbytností, mám ten svůj denně u sebe a ráda k němu používám barevná lepítka. Není od věci pořídit diář s různou tématikou - motivační, sportovní, s recepty.
ACOS Diář


9. Šperky/bižuterie - Ženy a šperky k sobě prostě patří. která by se zlobila, kdy dostane takový dáreček? :) Ale koukněte se, co nosí, ať se trefíte do vkusu a předejdete trapným situacím.

10. Doplňky - šály - Měkoučká teplá šála potěší, hlavně při takovém počasí, nemám pravdu? Dárek praktický, ale i hezky oživí zimní outfit. Nejlepší jsou takové, které mohou posloužit i jako menší deka.

⟶Pro muže/kluky⟻

1. Zážitky:  Platí to samé, co jsem psala u žen. Tady mě napadají i různé výlety, seskok z padáku, jízda ve vysněném autíčku, lístek na koncert, zápas jeho oblíbeného týmu.

2. Knížka - Milý společník. Správně zvolená knížka dokáže potěšit tak, že dotyčný ani nevyleze z domu, pokud knížku nepřečte, vím, o čem mluvím :) stoletý stařík
Fajn knížka i pro kluky!

3. Oblíbená kosmetika - Voňavý dárek potěší i kluky. Hodně užitečné jsou pěny po holení, či balzámy. Minulý rok měl velký úspěch Nivea for Men Sensitive balzám po holení.

4. Oblečení - I kluci ocení měkké dárky :) Padnoucí tričko, dobré džíny ještě nikoho neurazily.

5. Sluchátka - Častý společník při dopravě do školy, či všude jinde.
Happy Plugs

6. Batohy - Myslím si, že takový praktický dárek vždy potěší, hlavně v tlumených barvách, který může nosit všude a ke všemu.

7.Trenky a ponožky - Podle mě je to taková klasika, která se hodí vždycky

8. Lupa - Spíš pro tatínky a dědečky, kteří hůře vidí, to bude skvělý hezký společník.

9. Vína, doutníky - Další dárek pro dědečky a tatínky kteří si pochutnají rádi na něčem dobrém. Když najdete krásné dárkové balení, bude se dáreček pod stromečkem hezky vyjímat.

10.  A na závěr externí nabíječka - komu by se nehodila? :)


Ještě malý tip na konec: Když do dárku přihodíte milý vzkaz, něco vlastnoručně vyrobené, nebo vlastnoručně udělaný dáreček, radost bude dvojnásobná :)

Doufám, že jsem Vám aspoň trošku pomohla s výběrem dárků, pokud máte dárky nakoupené, podělte se v komentářích o své tipy, všichni budeme jen rádi! Krásný dny!

2 komentáře:

  1. Podľa mňa slúchatkami naozaj nikto nič nepokazí. Používajú ich prakticky všetci a nejaké kvalitné slúchadlá v ktorých aj hudba lepšie znie by sa hodili nie len mne, ale podľa mňa úplne všetkým

    Čo je dobré to musím mať aj s novou vianočnou GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  2. Sluchátka jsou velmi vděčným dárkem! :)

    Gabux

    OdpovědětVymazat