pondělí 5. prosince 2016

Gabriella Salvete - Nude Powder with argan


Zkouším žíít jako kdyby po noci nepřišlo ráno, ať se bude co se chce kdykoliv dít, sám musím to zvládnout... Tyto slova od Poetiky mi právě hrají v pokoji, písničku žeru :D

Ale teď zpátky ke článku. Jelikož pudr, který jsem používala byl pořád z léta, tak chápete, že je už v jiném odstínu, než teď moje pleť na začátku zimy. Ačkoliv pudr od Goshe jsem měla ráda, musela jsem prubnout jiný. Koukala jsem se po recenzí a do oka mi padla podzimní novinka od Gabrielly Salvete - Nude powder with argan. Krasavec je to.



Pudr používám denně, bez tohoto produktu se prostě neobejdu, na rozdíl od make-upu, který používám podle nálady. Moje pleť netrpí většími problémy, takže roli make-upu hravě zastane kvalitní korektor - momentálně Astor - Stay matte. 
 Moje požadavky na pudr? Pěkný finish, střední krytí, dlouhodobá výdrž a matný vzhled. Jako bonus beru pěkné balení a parfemaci.

Ofiko popis z webu GS

Jemná struktura tohoto kompaktního pudru vytvoří vaši pokožce pocit, že je za sametovým závojem přírodních ingrediencí, které ji průběžně zmatňují. Přirozeně sjednocuje tón pleti a zároveň pečuje a to díky argonovému oleji, který je známý pro své omlazující účinky. Velvet proteiny dát své pleti  hlubokou hydrataci a zabrání suché pokožce a podráždění. Olej z červeného rybízu má intenzivní antioxidační a regenerační účinky. Pokožka bude hladká a matná celý den.
NUDE powder je vhodný pro všechny typy pleti.



Tak s tou hydratací nevím nevím, nedokážu posoudit, ale je zajímavé, co všechno do pudru dokáží dát,že? Já na hydrataci pudru teda nespoléhám a nikdy asi nebudu. Zaujal mě olej z červeného rybízu, možná proto tak pudr hezky voní. Úplně nesouhlasím, že je pro všecky typy pleti, na hodně suchou pleť bych ho úplně nedoporučovala.

Pudr se nabízí ve 4 odstínech pokud jsem se dobře koukala. Já mám 03 a podle mého je teda ještě docela světlý. 01 je asi pro Sněhurky :D

Co se týče hodnocení a moji spokojenosti: Jste zvědavé, že? :D Pudr hodnotím kladně, doporučila bych ho všem (mimo hodně suché pleti), kdo o něm uvažují, určitě stojí za vyzkoušení, doma se neztratí. Skvěle zmatňuje, dlouho drží, což jsem úplně nečekala a je středně krycí. S navíc, krásný obal, no ne? :)
Jediný mínus bych uvedla menší prášivost, ale nic hrozného to není.



Takže pokud nemáte žádný jiný v merku a pudr potřebujete, jděte do něj! 
Jaký momentálně používáte vy pudr? :)


18 komentářů:

  1. Značku mám rada, vlastním od nej už niekoľko produktov, ktoré som si mimoriadne obľúbila :) Skvelá recenzia :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, jsem ráda, že se líbí :) Taky ji mám ráda, má dobré produkty.

      Vymazat
  2. Teď mám pudr od Astoru, ale na tady ten se musím podívat.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  3. ja teraz používam Dermacol, ale určite aj tento je skvelý...balenie ma taktiež veľmi príjemné :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď, pudr od Dermacolu jsem neměla, ale slyšela jsem na ně docela chválu :)

      Vymazat
  4. Ja som od tejto značky nakupovala najradšej laky na nechty ale mala by som sa zamerať asi aj na kozmetiku a začnem týmto pudrom :) Veľmi pekný článok :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tu písničku mám taky hodně ráda :D jinak pudr vypadá krásně, bohužel jak píšeš, na hodně suchou pleť není a tu já mám no :D

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  6. Púder môže byť úplne super. Veľmi sa mi páči, že obsahuje aj argán, ktorý je nevyhnutný pre pleť. Osobne by ma však zaujímalo, či by vyhovoval aj mne, keď mám veľmi bledú pokožku

    Čo je dobré to musím mať aj s novou vianočnou GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, osobně se myslím, že jo, odstín 01 byl fakt úplně světlunký, jak jsem psala, pro Sněhurky :)

      Vymazat
  7. Ja mam od tejto znacky strasne malo veci, lebo mi pride tazko zohnatelna :(
    Pozyvam na luxusnu vianocnu GA o Lancome, Biodermu a Dermacol. Tu:http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/12/narodeninova-ga-lancome-bioderma.html

    OdpovědětVymazat
  8. Fakt? Mně přijde, že je v každé drogérii, Teta, DM, Rossman...

    OdpovědětVymazat
  9. S touto značkou jsem v minulosti neměla moc dobré zkušenosti, abych řekla pravdu, ale tak, druhé šance jsou občas potřeba. :)
    catthegdiaries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U každé značky se najdou produkty, který jsou super a i ty, které stojí za prd :) Od Gabrielly se mi nejvíc osvědčily pudry, laky na nehty a celkově nehtová péče + tužky na oči, jinač nevím :)

      Vymazat
  10. O tejto značke som už počula a veľmi som ju už dávnejšie chcela vyskúšať, no nakoniec som sa bohužiaľ ešte nedostala k žiadnym produktom. Snáď to v budúcnosti napravím, haha :)
    Caroline

    OdpovědětVymazat