pátek 23. prosince 2016

Quick and easy red gold nails


Ahoj všichni! Co by to bylo za Vánoce bez vánočních nehtů? Nojo, svět by se nezbořil, ale co kdyby! V hlavě jsem měla letos spoustu nápadů, ale moje nehty se rozhodly protestovat ve formě lámání se. Co naplat, některé desingy na krátkých nehtech zas tak dobře nevypadají. Další jsem měla v záloze taktéž červeno- zlaté s bílou vločkou, jenže bílý lak nebyl v takové stavu, abych s něco vytvořila.

Nakonec jsem vytvořila jednoduché, ale pěkné červeno-zlaté nehty. Tuhle kombinaci mám ráda hlavně na Vánoce. Taková klasika prostě. Na pomoc jsem si přibrala červený lak od Essence -The gel nail polish - 14 Do you speak love?, který mám hodně ráda, měla jsem ho myslím v Joy kdysi dávno. Dobře se s ním pracuje, rychle zasychá a stačí jen jedna vrstva. Zlatou jsem zvolila na jeden nehet (nečekaně), pro tyto účely jsem vybrala zlatavý od Miss Sporty Clubbing color -312 a vše jsem přetřela zlatým top coatem od NYC- Top Gold - 010 Top of the Gold, který mám doma věky a věky jsem ho nevyužila, tak jsem si řekla, proč ne dnes že jo. Třpytky prostě můžu, ale to jste si už asi všimli. Když nevím coby, volba padá skoro vždy na třpytky.




Essence - 14 Do you speak love?, NYC - 010 Top of the gold, Miss Sporty 312



Mrzí mě, že fotky nevyšly úplně tak, jak měly. Ve skutečnosti nehty vypadají jinak, barvy jsou mnohem sytější. Věřím, že další dny se mi bude dařit více, jak se světlem, laky, tak s nehty :)


Přeju všem krásný Štědrý den, ať je takový, jak si přejete. Dejte si trochu internetový detox, taky to mám v plánu, však ono nám nic neuteče :) ♥





17 komentářů:

  1. Pěkný post. Tobě také šťastné a veselé :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  2. takéto nechtíky som si často robievala na Vianoce, teraz som dala prednosť trošku jemnejším nude nechtom :) ale tebe sa veľmi podarili :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Super farbičky! :) Ja som tentokrát nejak na nechty zabudla :/

    OdpovědětVymazat
  4. Nehty jsi měla nakonec krásné :) Já jsem letos ostuda, nějak jsem si je vůbec nalakovat nestihla, ale zítra se už na to určitě chystám :)
    Krásný vánoční čas i tobě! :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, no, od té doby jsem po lacích nesáhla, tak snad zítra :)

      Vymazat
  5. super vianocna farba!

    Pozyvam na narodeninovu GA o Lancome, Biodermu a Dermacol tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/12/narodeninova-ga-lancome-bioderma.html

    OdpovědětVymazat
  6. Kombinácia týchto dvoch lakov je naozaj famózna. Za mňa je však krajší ten zlatý, nakoľko je nezvyčajnejší

    Čo je dobré to musím mať aj s novoročnou GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  7. Veľmi pekné! Milujem túto kombináciu farieb ♥
    Všetko dobré do nového roka! :)
    CAROLINE

    OdpovědětVymazat
  8. Tie sú prekrásne, presne takéto trblietavé a slávnostné sa mi veľmi páčia :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ten lak od essence mám doma aj ja, je krásny! ♥

    OdpovědětVymazat