pondělí 30. ledna 2017

Je libo Ferrari?


Ahoj všichni! Taky máte rádi krásná a luxusní auta? Tak proč si je neužít na nehtech a za pár let třeba v garáži, kdo ví.Tento nail art jsem dělala před pár lety, hodně se líbil, tak jsem se k němu chtěla vrátit a podělit se o něj s Vámi. Snad se bude líbit.


Nic extra těžkého to není, jen ta vlajka dá trošku zabrat, aby byly pruhy trochu souměrné a kůň v b\l dobré poloze, jinak je vše lehké. Já samolepky, vodolepky používám moc ráda, dá se s nimi hezky vyhrát, doplnit manikúra, nebo ji na nich celou postavit, když se vám nechce nic moc dělat, tak prostě nahoďte nálepky a pěkné  a upravené nehty jsou tu raz dva.
V dnešním příspěvku uvidíte zase jiné moje laky ze sbírky, ať furt neopakuju jedny a ty samé. Poprvé jsem otestovala nový (pro mě) bílý krycí lak od Essence, většina z vás ho určo zná, je boží. Co se týče laků Astor, tak rozhodně doporučuju, krom teda toho zeleného, mě teda nesedl, ale ta jejich klasická řada je super.


V hlavní roli je můj neoblíbenější červený lak Red Carpet od značky Astor. Naprosto perfektní lak. Široký štěteček, dobrá konzistence, absolutně bezchybné krytí v jedné vrstvě a hlavně schne během chvilky, takže pokud jen aplikujete bez dalšího zdobení tento lak, mani máte během pár minut.

Astor - Red Carpet
Už zmiňovaný bíly lak od Essence - 33 Wild white ways. Na to, jak je to levná značka, mají některé laky fakt dost dobré a tento bílý krycí patří mezi ně. Stačí jedna vrstva, pro dokonalost možná dvě. Já osobně mám čistě bílé nehty ráda, tak je fajn ho mít ve své sbírce. Předtím jsme měla od GS, ten byl také dobrý. Tady zas široký štěteček, super,ty mám moc ráda.

Essence - 33 wild white ways
No a na závěr zelený od Astoru - 220 Lagoon Lace z Fashion řady. Z té řady mám ještě dva, podobně nositelné. Předpokládám, že jsem ho kupovala v tom slevovém košíčku v Rossmanu, kolem dvacky, ta plnou bych ho určitě nevzala, ale pro drobné experimenty, jako tato manikúra je fajn. Štěteček má užší, tak se mi s tím dobře dělal pruh, ale za to sytost barvy je dost špatná, chce to několik vrstev.

Astor - 220 Lagoon Lace

Vodolepky ze stránky Wexa.sk za pár kaček a jakou udělají službu. Už je mám nějaký rok, tak bohužel nejsou kompletní.





Mám na Vás ještě malý dotaz ohledně blogu → mám problém s publikováním článků, když ho chci nastavit na určitou dobu a čas. Normálně ho nastavím, ale on se nepublikuje. Máte podobné zkušenosti, nebo to nejde jen mě? Nebo to dělám nějak blbě? :D


Tak co na to říkáte? Líbí se Vám? Myslím, že stojí za vyzkoušení. Dejte mi do komentářů vědět, jestli chcete vidět podobné nail arty, nebo jste spíše pro klasiku.

11 komentářů:

  1. No fůůů, já už se lekla, že toho koně jsi nakreslila taky lakem! Já moc na lakování nejsem, nevydrží mi to dlouho a odrbávají se, já jsem pak líná si nehty odlakovat a chodím jako trubka :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bych ho lakovala asi do teď :D Nalakuj top coatem, vydrží hned déle :) Dobrý mají třeba taky od Astoru - Already dry!

      Vymazat
  2. Pro milovníky této značky je to skvělá manikúra. Jinak se zveřejňováním článků na čas jsem měla ze začátku taky problém. Zkus si dobře nastavit čas na blogu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Fakt pecka design! A ten problém s publikováním článků mám taky a čas bych měla mít správný :D

    OdpovědětVymazat
  4. Manikúra je veľmi pekná, avšak ja na takéto veci nie som :) Mám skôr rada len obyčajné jednofarebné nechty alebo žiaden lak. Problém s článkami nemám, tak dúfam, že sa ti to nejak dá do poriadku :)
    Caroline

    OdpovědětVymazat
  5. Ten lak od Astoru je super. Jinak musím napsat že woow, jsi moc šikovná. Klobou dolů. Nehty se ti moc povedly určitě sem přidávej další takové nápady s nehty :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  6. Musím říct, že se ti to povedlo a stejně i já se lekla, že jsi toho koně také udělala lakem :-D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  7. Tyjo, musím říct, že sis s tím hodně pěkně vyhrála. Klobouk dolů. Já podobné nail arty už dřív taky zkoušela, ale dopadlo to bohužel katastrofálně. Na toto člověk musí mít prostě pevnou ruku a jak jsem měla možnost zjistit, tak to chce i kvalitní lak na nehty. No a já bohužel nemám ani jedno. :)

    OdpovědětVymazat