středa 11. ledna 2017

Konečně na svahu!


Ahoj všichni a krásný den! Dneska přináším menší report z mé neděle a malý tip na strávení super dne na svahu. Tak jdeme na to! :)


Už dlouho jsem si plánovala, že pojedu na hory, nebo si aspoň někam jet zalyžovat na den, to je fuk. Ale nějak to nevycházelo. Nemoc, škoda, stres ze zkoušek a zápočtů nebo počasí. Minulý rok to stálo za prd.  Minulý pátek za mnou přišel přítel s tím, jestli nechci jet do Kladek - ski areál, který je od nás nejblíže, naposledy jsem tam byla tak před 10 let. Nejdřív jsem váhala, ale nakonec jsem kývla, přestože mě čekala ve středu další zkouška. Přidal se k nám i brácha, tak bylo fajn, že nás jelo víc.



No, přes všechny ty zmatky, jako nestíhačky, trochu špatného směru jízdy jsme dorazili úspěšně, vyfasovali vybavení, které (zatím) nevlastním a šli jsme na to! Upřímně, už dlouho jsem nepocítila takový strach, jako když jsem poprvé po 5 letech sjížděla dolů po svahu. Velký nezvyk! Ale stálo to za to. Krásný slunečný den, sice plno lidí, ale i tak to bylo parádní. Nakonec jsem se přece jenom rozjezdila, byla jsem si jistější a lyžování si více méně užívala, i když strach v očích jsem měla skoro pořád :D Navíc jsme potkali bráchovu spolužačku, tak to bylo fajn, takové náhody :)

Kdo nebyl dlouho na lyžích/snowboardu a chce se trochu odreagovat, doporučuju! :)
S přítelem


Pro ty kdo Kladky nemají daleko, bych je chtěla určitě doporučit a napíšu nějaké info. Lyžařský areál Kladky je výborným střediskem pro malé i velké, začátečníky i středně pokročilé lyžaře.

ZDROJ


  • Místo se nachází v Olomouckém kraji.

  •  Dvě lanovky, různé délky + lano pro děti

  • Noční lyžování

  • Možnost půjčení veškereho vybavení, lyžařská škola

  • Občerstvení, pití zajištěno, super ceny

  •  parkoviště hned pod ski areálem

  • Ochotný a milý personál

  • Momentálně 45 cm sněhu na sjezdovce

A co Vy a lyžování? Byli jste už letos? Krásné dny! :)


6 komentářů:

  1. To je super, že si sa mohla venovať tejto zimnej činnosti :) Pekné fotky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja mam strach stale ked lyzujem, pretoze som nikdy nejak vela nelyzovala, ale je to taky mily sport. inak velmi tit to pristane :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) To je asi o zvyku no, čím déle jezdíš, tím je to víc ok

      Vymazat
  3. Jééé, to je super, zrovna o lyžařských areálech jsem dostala úkol napsat na svém zápočtu :D Jinak mi tohle vůbec nic neříká, ze zdravotních důvodů bych na svahu mohla akorát bobovat, ale ani to se myslím nesmí :D
    www.littlepieceofmyhappiness.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je škoda, no boby by sis možná ještě přitížila, já se na nich vždy vymlátím :D

      Vymazat