pondělí 23. ledna 2017

Modré plesovky


Přeju krásný den, dneska to budou po týdnu opět nehty. Říkala jsem si, že bych z toho udělala pravidlo, že pondělky se budou týkat nail artů, co Vy na to? Ale zpátky k tématu. Tyto nehty jsem si dělala speciálně na ples k šatům, ale myslím si, že i na běžný nošení se dají dobře využít. Jak se říká, modrá je dobrá a já se tohoto hesla ráda držím. Je fakt, že ne každý odstín modré nehtům sluší, ale tahle metalická je prostě skvělá.




V hlavní roli tmavě modrý metalický lak od Claire's, mám ho ráda už o jeho nákupu a to ho mám už několik let. Srdcovka docela. Lakuje se bez problému, finish úžasný, schne rychle, výdrž trochu horší, ale na to, že stál tehdy jen 30 nebo 39 Kč je to super. Na ukazováčku je černá klasika od Rimmel - 60 Seconds super Shine - 800 Black Out!  Jeden z mých oblíbených, Rimmel dělá dobré laky, nejvíc na nich mám snadné lakování díky dobrému štětečku, krytí super, schnutí rychlé a výdrž dobrá. Pokud nemáte černý lak, běžte si pro něj, je skvělý.

A co by to bylo za plesové nehty bez kamínků? Celkově je ráda hodně používám, vypadají skvěle skoro vždy a navíc jsem je sladila s plesovými šaty, které měly také malé kamínky. Mojí stálicí jsou tyhle z Avonu.




S dovolením přítele ještě přidávám fotku se šaty, není letošní, ale šaty jsou pořád stejné, samotný detail pásku s kamínky se mi nepodařil, tak přikládám takto.


Tak to je už pro tento příspěvek všechno. Doufám, že se Vám nehty budou líbit. Co Vy, děláte si na ples extra nehty nebo na to prdíte? :)

9 komentářů: