úterý 15. srpna 2017

Letní lakování - Dermacol růžový neonky s holografickými proužky a kamínky


Zdravím Tě u dnešního lakovacího letního článku :)
Jestli něco k létu podle mě patří, tak jsou to určitě neonové barvy, který vypadají obvzlášt skvělě na opálení pleti (kterou se díky brigádě pyšním). A neonový nehty? Jasné léto, v zimě bych do neonek asi nešla.

Při minulém nákupu v Dm jsem ukořistila krásný neonový růžový lak od značky Dermacol. Laky už byly na trhu minulý rok, tohle jsem ale tuším trošinku jinší odstíny. Mně se neonová pink moc líbí a těšila jsem se, až vám ji ukážu. Po base coatu jsem přidala ještě vrstvu bílýho laku (Essence - 33 wild white ways, no klasika), kvůli sytosti. Myslím, že by tam být nemusel, ale já ho dávám raději vždy pod neonky. Chtěla jsem neonky ozvlášnit (přestože i samy o sobě jsou nádherné) a tak jsme nechala dva bílé nehty. No nakonec jsem se rozhodla jeden ozdobit růžovými metalickými holo pásky od Essence, které jsem už dlouho nepoužila. A to je škoda, ne? No a pak jsem si řekla, že kamínky se k tomu taky hodí, tak tam je toho nakonec trošičku víc.

Použitý produkty:

Miss Sporty - Nail expert - Glossy base and top coat - Miss Sporty není značka, kterou bych v drogérce vyhledávala, ale musím uznat, že laky  a produkty kolem nich mají dobré. A jo, taky řasenky. Tento lak jsme viděla u nějaké blogerky s tím, že si ho kupuje pravidelně a nedá na něj dopustit. A já říkám, za mě dobrý, rychle schne, nerozpíjí zdobení na nechtech. Zanechává hezký lesk a drží.


Essence 33 wild white ways

Dermacol 14 Neon kiss - Neonový z kolekce od Dermacol. Krásná, sytá, růžová barva, spíš tmavší růžová, s troškou nádechem do fialkova, ale to je možná je můj subjektivní pohled. Lakuje se bez problémů, schne poměrně rychle. Trochu problém jsem měla s výdrží, ale taky hodně subjektivní, moje nehty nejsou taky úplně super kvalitní. Mně vydržel asi 3 až 4 dny.


Essence - Nail art stickers - holo stripes. Ozdobné holoragické pásky na nehty, se ktrerými se dá oprabdu moc hezky vyhrát. Záleží jen na fantazii. Doporučuju pečlivě přelakovat top coatem. Po pár dnech se mi pravidelně pásky odlepují, tedy jejich svrchní vrstva, ale pak to už stojí za houby. Možná je to mnou, ale stalo se mi to asi fakt pokaždé, když jsem je měla na nehtech. Ale těch pár korun...




Jak se Ti dnešní článek líbil? A co ty a neonky? :)
Krásný a pohodový den.

21 komentářů:

  1. Nádherné nehty, jsi šikovná. Když tak vidím tu neonovou růžovou, tak si jí asi taky nechám dát na nehty. Metalické pásky jsou zajímavé a rozhodně škoda, že jsi je dlouho nepoužila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) To jo, jen nejsou úplně kvalitní, moc ldouho nevydží, jinak jsou krásné.

      Vymazat
  2. ja vôbec neviem robiť takéto kreácie, ale veľmi to tu u teba obdivujem:) si šikovnica:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to jen baví, to je asi tím. Těžký to není vůbec, děkuju ti :)

      Vymazat
  3. Neonové laky na léto mám moc ráda a tyhle od Dermacolu jsou super :-) Tenhle odstín ještě nemám, ale na fotce vypadá super, asi si ho tedy budu muset pořídit :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Růžová barva vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásne nechtíky :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Kamínky bych volila menší, ale jinak krásné barvičky. :)

    blog Days of Daysy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byly by asi hezčí i praktičtější, ale moc jsem nad tím nepřemýšlela u lakování :D děkuju za názor :)

      Vymazat
  7. Neonové laky teď v létě taky velmi ráda nosím. Myslím, že se ti lakování velmi povedlo. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. Mám takový pocit, že ty holografické pásky vůbec nejsou holografické :D Ale pokud se ti líbí a chceš je ve více barvách, tak koukni na ali, mají je tam hodně levné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, trochu jo, ale zas, co chceš za pár korun od Essence :D Děkuji za tip!

      Vymazat
  9. Great post!
    Can you follow me? I follow you :)

    Have a nice day!
    murasakiiroanu.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Také jsem měla letní nehty. Neonová růžová a černá. Gellaky zapečené v lampě. Skvěle držely, ale jak to tak bývá, tak mě to přestalo bavit. :D
    Hezký nápad :) Jinak všechno na nehty kupuji na ali a na ebay - doporučuju, za pár korun hodně muziky. :)

    Gabux

    OdpovědětVymazat