úterý 13. září 2016

Noční obloha


Přeji krásný den, dneska jsem se po dlouhé době rozhodla pro černou manikúru. Upřímně, černá nepatří mezi moje oblíbené barvy, co se týče laků na nehty, nosím spíše světlejší nebo jinak barvené laky, ale jinak černou jako takovou můžu.  Při dnešní volbě laků padla moje pozornost na třpytky...No a na jakém podkladu vypadají nejlépe? Na černé přeci :)


Dneska v hlavní roli černočerný Rimmel London 60 seconds SuperShinen - 800 Black Out. Řekla bych, že jeden z nejlepších černých laků, co seženete v drogérii, podle mého, ale chápu, že někdo to může mát úplně jinak. Už jsem myslím zmiňovala, že laky Rimmel můžu. Chlubí se krásnými barvami, dobře se s nimi lakuje díky širokému štětečku, rychle zasychají a hlavně - drží! 
Další nespornou výhodou laků od Rimmel je jejich poměrně nízká cena, což se hodí a jsou lehce dostupné v každé drogérii.
NYC - 003 Disco Inferno + Rimmel - 800 Black Out

Ale přece jenom holé černé nehty nejsou nic pro mě, tak jsem navrch přidala modro-střírný třpytivý lak od NYC, který mám roky a moc jsem ho nevyužila, ačkoliv je překrásný. Jedná se o třpytivý top coat od značky NYC - 003 Disco Inferno. Na tomhle laku mám ráda, že jsou zde třpytky poměrně nahuštěné, takže stačí jedna vrstva a nehty jsou celé pokryté třpytkami, což nebývá u všech laků podobného typy vždycky zaručené. Tento lak stál okolo 30-40 Kč,takže opravdu za hubičku, jak se říká.
NYC - 003 Disco Inferno




Jak se Vám líbí tato manikúra? A jaké laky vytahuje jen občas, jako já černou? :)

2 komentáře:

  1. Moc se mi libi :) mozna by trpytky vypadaly hezky i bílým lakem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, taky jsem nad tím uvažovala, ale bohužel mi bílý lak zrovna ve sbírce chybí :)

      Vymazat