sobota 8. října 2016

Gabriella Salvete - Nail & curticle oil


Přeji pěkný den všem, dneska to nebude článek lakovací, ale ráda bych vám napsala pár řádků o produktu, který jsem si asi před týdnem pořídila.

Abych byla upřímná, nikdy jsem neměla nějak extra pevné a dobré nehty. Od určité délky se mi lámou, nejsou moc pevné a celkově nejsou moc v dobré kondici. Z toho vyplývá, že často si ani nenalakuji nehty, protože se mi zalomí nehet/nehty a délka je v háji. Ne že bych je měla někdy moc dlouhé...

Z tohoto důvodu jsem se rozhodla koupit nějakou výživu či produkt, abych pro své nehty udělala, co můžu. (Samozřejmě jsme si neodnesla jen jednu věc, ale i boží nálepky na nehty, ale to až příště..) Náhodně jsem narazila na článek od Malý koutek krásy, která má jedny z nejkrásnějších nail artů v ČR, doporučuju se mrknout! :) Na jejím blogu jsem se začetla do článku o tom, jak se stará o své nehty a zaujal mě olejíček na nehty od Gabrielly Salvete. Tuhle značku mám hodně ráda, hlavně jejich laky na nehty!




Když něco chci, chci to většinou hned (ne vždy to výjde že), ale co se kosmetiky týče, není problém zaplout do nejbližší drogérky. U mě to byl klasicky Rossmana a tuhle věcičku jsem hned ukořistila.

Lak z řady NAIL CARE - 03 Nail & curticle oil od Gabrielly Salvete mě mile překvapil. Co konkrétně? Jeho příjemná citrusová vůně, musím říct, že pro mě opravdu nádherně voní, což je plus u každého produktu, hlavně, když je kvalitní. Cením rozhodně snadnou aplikaci pomocí klasického štětečku, žádné otravné kapičky.


K čemu primárně slouží? 
Tento olejíček od GS slouží jako regenerační preventivní péče pro nehty, aby se netřepily, nevznikly záděrky, nelámaly se a nebyla suchá nehtová kůžička. Podle popisu produktu obsahuje i madlový olej, který velmi blahodárně na nehty působí.

Aplikace/nanášení? 
Klasicky pomocí štětečku aplikujeme na nehty, pořádně vmasírujeme a necháme aspoň 20 minut působit, nebo jak dlouho vydržíte:)


Funguje?
Jak jsem psala, lak mám týden, aplikuju každý den a vidím výsledky. Nehty jsou pěknější, vyživenější a o něco pevnější. Abych mohla detailně posoudit výsledek, musela bych vydržet alespoň měsíc, ale přijde mi škoda se o tento super produkt nepodělit s vámi, kdo ho ještě nezná.

Cena? 
Já jsem ho pořizovala za 59,90 Kč v Rossmanu.



Já jsem osobně zvědavá na výsledky v delším časovém úseku. Věřím, že budu určitě spokojená. Gabriella je prostě Gabriella ♥

Používáte různé olejíčky či péči na nehty taky? Budu ráda, když se se svými  tipy podělíte v komentářích, ať můžu jít zase utrácet :)

2 komentáře: