úterý 22. listopadu 2016

Fialovo stříbrná kombinace


Ahoj všichni! Dneska přináším zas po určité době další nail art. Nějakou dobu jsem si nehty ani nelakovala, měla jsem je hodně krátké. Včera jsem si ale už říkala, že by to něco chtělo. Probrala jsem laky, které jsem už dlouho neprovětrala a vzniklo z toho tohle :)

Jako základní barvu jsem zvolila naprosto božskou fialovou s jemnými flitry, které na fotkách nejsou bohužel zas tak moc vidět. Jde o Flormar Supershine č. 14. Fialovou na nehtech mám všeobecně docela ráda a v kombinaci se stříbrnou vypadá fakt dobře.




Prsteníček je klasicky jiný, nalakovaný stříbrňákem od Oriflame - Night Fever - Silver. Na ostatních nehtech jsem se rozhodla přidat kapku třpytkatého stříbrného laku od Claire's - Cosmic Space, který jsem nakonec přidala i prsteníček, pro hezčí efekt.

S laky se dobře pracovala, už jsem tu několikrát zmiňovala, že laky Flormar prostě můžu a za tu cenu jsem vážně super.  Co se týče toho stříbrného laku, ten jsem si zamilovala už před pár lety, nikdy předtím jsem stříbrný lak neměla. Menší nevýhodou tohoto laku je kratší štěteček, ale pracovat se s ním dá :)

Flormar -Supershine č.14, Claire's - Cosmic space, Orifame - Silver

Jsem hodně ráda, že jsem si nehty nafotila hnedka (včera), protože dneska už byly poznamenané hlínou. Respektive jsem na praxi, kde jsme s klienty dělali keramiku, tak že chápete a já jsem na to nějak zapomněla. Ale to je jen takový detail.


Krásný dny a pochlubte se, jak jste na tom vy s vašimi nail arty, jak dlouho drží? ❤

14 komentářů:

  1. Ten fialový odtieň ma veľmi neoslovil, na druhú stranu ten strieborný je parádny a viem si ho predstaviť na nejakú party prípadne silvestrovský večierok :)
    Čo sa týka mojich nechtov a lakov, nechty si lakujem omnoho menej ako na strednej škole, aj kvôli tomu, že sa mi nechce o lakovanie toľko starať a väčšinou mi to vydrží tak týždeň celkom dobre ale potom sa to šúpe a najviac sa mi aj tak páčia moje prirodzené nechty. Už si lakujem nechty skôr len na nejaké príležitosti a aj to volím buď neonovo-ružový alebo úplne červený :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je fakt, ideál na takovou událost. A s tou červenou souhlasím, taky ji často lakuju na různé příležitosti.

      Vymazat
  2. Moc pěkné :) já jsem si nehty nenalakovala šíleně dlouho, vadí mi, že to mám hned 2. či 3. den oprejskané a jsem líná to furt opravovat .-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každý nehet je jiný no, někomu laky moc nedrží celkově, ale když se dá base a top coat s kvalitním lakem, těch 5 dnů i vydrží :)

      Vymazat
  3. Awww *-* lovely nail art!
    Great blog! I'm following you! Follow back? ***
    http://omundodajesse.blogspot.pt

    OdpovědětVymazat
  4. Vyzerá to krásne :) Kombinácia fialovej a striebornej je nádherná, naozaj vianočná :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jůů, krásné nehty! :) Barvičky přesně na zimu :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Ten strieborný lak sa mi veľmi páči :) Inak také veľmi pekné, lesklé a nezvyčajné :)

    Čo je dobré to musím mať aj s novou vianočnou GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  7. tímto stylem jsem si taky kdysi lakovala nehty =)

    OdpovědětVymazat
  8. Veľmi pekná manikúra! Fialová a strieborná je podľa mňa skvelá kombinácia a idú k sebe, o tom niet pochýb :)
    Caroline

    OdpovědětVymazat
  9. Damn, proč všichni máte tak dobrej vkus na laky a na nehty?
    Vypadá to skvěle.
    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat