pondělí 16. ledna 2017

Ledová růžová


Hezký den přeju, dneska to budou po delší době nehty. Během zkouškového většinou na lakování nemám překvapivě moc náladu a čas (ale na uklízení je čas vždy!:D) Dneska mi přišly výsledky poslední zkoušky, které jsou velmi uspokojivé a taky se mi podařil sestavit dobře rozvrh na LS. Jupí! Všichni z VOŠ/VŠ jistě chápou nadšení. Teď jenom odevzdat něco do jednoho předmětu a konec. Ale dost řečí o škole, teď začíná zasloužené volno a s tím i více času na články. A čím jiným začít, než nehty přece :)



Pro dnešní tvoření jsem zvolila dva studené odstíny, který krásně korespondují s aktuálním počasí. Jsem ráda, že si můžeme užít konečně i trochu toho sněhu. Při vybírání mi bylo jasné, že stříbrná bude jasnou volbu, zimní odstín jako vyšitý. Ale co k němu? Na mysl mi přišly odstíny růžové, modré, tyrkysové, nude a fialkové. Taky jsem si říkala, že by bylo fajn tady taky přestavit zas jiný odstín, ať není nuda.

V hlavní roli naprosto krásná studená pastelová růžovka švýcarské značky Mavala, odstín 316 Fiji z řady First Class Collection. Na nehtech vypadá naprosto skvěle a navíc krásně kryje, což nebývá u světlých pastelových laků zvykem, Mavala no :) Bezproblémová aplikace, poměrně rychlé schnutí a dobrá výdrž. Řekla bych, minimálně za sebe, že Mavala laky jsou sázkou na jistotu.

Mavala - 316 Fiji

Růžovou jsem doplnila stříbrným pískovým lakem od Avonu - Blue Steel, který mám hodně ráda, vypadá na nehtech totiž skvěle, dobře se na aplikuje, rychle schne, jenom mám pokaždé trochu problém s jeho výdrží. Tady je důležitý říct, že výdrž je u každýho trochu jiná, hodně záleží na nehtech a i na jiných faktorech samozřejmě.

Avon - Blue Steel


Nevím, jak Vy, ale já tuhle barevnou kombinaci fakt můžu...


Tak co na dnešní lakování říkáte? Máte rádi podobné kombinace, nebo saháte spíše po výraznějších a tmavších lacích? Piště do komentářů, budu se těšit!

9 komentářů:

  1. tak tie farby sú nádherné ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Cute Nails: D
    Very nice varnish:P
    silver pleases me :)

    Follow me? I folow you?:)
    grlfashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Ten strieborný lak je naozaj krásny :) Veľmi sa mi páči

    OdpovědětVymazat
  4. Růžový odstín vypadá moc hezky, mám podobný, akorát jinou značku. Celkově se mi kombinace těchto dvou barev líbí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluji ke zvládnutému zkouškovému, nehty moc hezké :)!

    OdpovědětVymazat