pondělí 20. února 2017

Černobílá klasika a mickey k tomu


Přeju fajn pondělí všem, minule jsem sem dávala nehtový příspěvek, který se nesl v romantickém, sladkém duchu. Dneska jsem se rozhodla pro černobílou klasiku doplněnou hlavičkami Mickey mouse (snad je to aspoň trochu poznat) Původně jsem chtěla na prostředníček naplácnout kamínky, ale to je už trochu nuda, tak jsem zvolila něco originálnějšího. No a vzhledem k tomu, že jdu zítra na praxi, tak by se pravděpodobně kamínky šly rychle pryč.


Můj oblíbený černý lak jste tu už mohli vidět vícekrát, pokud na mém blogu nejste prvně. Rimmel 60 seconds - 800 Black out! je sázkou na jistotu, vytahuju ho ráda, když mám chuť na něco tmavšího. Krytí skvělé, nevím jak vy, ale u některých jsem měla problém s tím, že kryly úplně malinko. Jakýho oblíbence mezi černými laky máte Vy?


Co se týče bílého laku, tak jak zvolila nedávno koupený od Essence - Color intensifyung base 33 wild white ways. Jak už jsem psala minule, na lak za cca 40 korun fakt paráda, Měla jsem ještě bílý od GS, taky super, ale s tímto jsem maličko víc spokojenější, možná kvůli širšímu štětečku, který preferuju.



Na ozdobu aka Mickey jsem použila stříbrný od Oriflame z řady Very Me - Silver, vypadá moc hezky na nehtech i samotný.  Kryje v pohodě v jedné vrstvě, poměrně rychle zasychá. Jediné mínus asi je, že se špatně odlakovává, ale to se přežít dá :) No, nevím jak moc Mickey vynikl, ale snaha byla.






Nevím jak vy, ale já si většinou zpříjemňuju čekání při zasychání nehtů nějakým videem, nebo využiju čas k učení. Dneska to byly videa na youtube od New age creators - doporučuju! a co se týče učení tak dneska to byly skripta Kritické sociální práce, mám to ale rozmanité :D Jak to máte Vy?



Dejte vědět do komentářů, jak se Vám dnešní lakování líbí a jaké barvy, motivy byste chtěli vidět příště :)


Vše, co si umíme představit, můžeme i zažít. 

Jediným limitem je naše vlastní hlava.

10 komentářů:

  1. Tak to vypadá vážně moc pěkně. Mě může mrzet jen to, že nemám pěkné nehty a že mi laky moc nedrží, ani nevím proč.

    OdpovědětVymazat
  2. Veľmi pekné :) Asi by mi nenapadlo niečo také vytvoriť, ale vyzerá to naozaj pekne :)
    Caroline

    OdpovědětVymazat
  3. Takové opravdu originální. Já mám nejoblíbenější černý lak od Essence. Mám i ten bílý a za tu cenu jsou to opravdu skvělé laky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. mega obdiv ! je to nádherné, ja by som to nezvládla ja som dosť nešikovná na takéto kreácie, ale je to naozaj krásne, po tom bielom laku sa tiež musím obzrieť, mám jeden od Avonu, ale akosi sa rýchlo šúpe. Ja väčšinou čítam blogy počas čakania :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné nehty.:) Také se dívám u lakování na videa.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkné nehtíky :) tento černý lak od Rimmelu mám taky ráda :)

    OdpovědětVymazat