středa 22. února 2017

Odpočiň si s 2 Broke Girls!

2 Broke Girls
Ahoj všichni! Taky se rádi díváte na seriály a když objevíte něco super, nemůžete se od něj odtrhnout a tak furt stahujete další díly, i když jste si řekli, že tento byl už fakt poslední? Jojo, to znám. Něco podobnýho se mi stalo právě s Broke Girls a tak Vám ho chci taky představit, pokud ho teda už neznáte, ať na něm taky můžete ujíždět :D



K 2 Broke Girls neboli Dvěma sockám, ale ten anglický název se mi líbí teda mnohem víc, jsem přišla též na nějakém blogu, tak je chci poslat zase dál :)

Žánr: komedie
Kde a kdy: USA, 2011
Kolik sérií: 6
Kolik času si vyhradit na díl: 22 minut

O čem seriál cca je? Dvě hlavní postavy Max a Caroline setkávají v bistru, kde Max pracuje. Max pochází chudé rodiny, bydlí sama, ale tak nějak přežívá z výplaty k výplatě. Naopak  Caroline pochází z velmi bohatý rodiny, tak jak se ty dvě mohly dát dohromady? Jednoduše, když kvůli finančním podvodům seberou rodině Caroline téměř vše. Takže takto se ty dvě dostanou dohromady jako kolegyně v bistru, posléze i kamarádky, jejíchž kamarádství je dost vtipné, protože každá jsou jako den a noc :D  Jejich společným snem je mít vlastní obchod s dortíky, který Max po práce peče...jen jim chybí ten kapitál no. A jak vše dopadne? Jak bude jejich kamarádství a společný cíl pokračovat? To uvidíte sami :) Mimo této super dvojce se můžete těšit na perverzního Olega, kterému se točí myšlenky jen okolo jedinýho tématu, majitele bistra Han Lee, který je vietnamského původu, ale chce být děsně cool americký. No a samozřejmě vedlejší a náhodné postavy v každém dílu, máte se na co těšit.

Holky a Oleg

S majitelem :)
2BG

Pokud si rádi odpočinete, zasmějete se a máte rádi ironii, na nic nečekejte a stahujte! Fakt doporučuju. A jestli můžu poradit, tak si seriál stahujte v aj s cz titulkama, český dabing v tomto případě je docela tragický, podle mého názoru.

Trailer →→


Znáte tento seriál, nebo zaujal Vás případně? Klidně mi do komentářů piště Vaše oblíbený seriály, ať se vzájemně inspirujeme :)



Staňte se pro sebe člověkem, se kterým je vám nejlépe, kterého uznáváte, respektujete a ctíte jeho potřeby. 

Ostatní se k vám přidají!



22 komentářů:

  1. Tenhle seriál miluju, je to skvělá oddychovka! :)
    Days of Daysy

    OdpovědětVymazat
  2. O tomhle slyším poprvé, ale docela jsi mě na něj nalákala :)

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. No nemáš za co, mrkni na jeden díl a uvidíš, jestli tě to taky chytne :)

      Vymazat
  4. Opravdu skvělý seriál, oddychovka prostě :)

    OdpovědětVymazat
  5. S tým pozeraním seriálov som na tom presne takisto :D Tento seriál poznám, je skvelý, videla som už veľa castí a vždy som sa pri ňom dobre pobavila :)

    OdpovědětVymazat
  6. Občas, keď som nemala čo robiť, som ich zvykla pozerať :) Je to taká oddychovka, pri ktorej sa človek častokrát aj zasmeje

    OdpovědětVymazat
  7. Myslím, že jsem kdysi dávno viděla možná první dva díly, ale nějak mě to v té době nechytlo. Ale asi měsíc zpátky jsem na seriál zase narazila a řekla si, že mu dám šanci. Už mám sice první řadu v počítači, ale furt ještě nenastal ten správnej čas:D Jsem na to zvědavá:)

    OdpovědětVymazat
  8. Viděla jsem všechny díly ale poslední dobou se mně zdá, že je to slabota :D Miluji seriály a už jich mám strašně moc zhlédnutých a tak budu ráda za nové tipy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já jsem teda všechny série neviděla, tak uvidím no :)

      Vymazat
  9. Tenhle seriál jsem úplně milovala! :D Všechny série jsem zkoukla asi během měsíce :D Teď tu nejaktuálnější mám rozkoukanou, ale zasekla jsem se nějak hnedka na začátku, budu to muset napravit :) A já jsem si teď úplně zamilovala seriál Nová holka :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  10. Přiznám se, nikdy jsem tenhle seriál neviděla. Asi brzo zkusím! :))
    Děkuji za komentář :)
    Ejnets in Lisboa
    Zajímá tě cestování, přidej se k naší skupině na fb TADY

    OdpovědětVymazat
  11. Tenhle seriál je super. Znám ho z televize, dávali ho pravidelně a i když jsem některé díly nestihla, tak jsem jich spoustu viděla. Seriál se mi moc líbil a hlavně ty jejich vtipy. Poslední dobou mě nic moc nezaujalo, takže sleduji Simpsonovi :D

    OdpovědětVymazat
  12. Já viděla tak díly dva a nenadchlo mě to, možná je to tím, že jsem viděla fakt jen dva díly:-) Můj oblíbený jsou Prolhané krásky a Vikingové. Chystám se na Grimma a Arrow. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  13. Tenhle seriál je super! :D Hrozně mě pobaví!

    OdpovědětVymazat
  14. 2 socky sleduju pravidelně už hodně dlouho. Připomněla jsi mi, že jsem ještě neviděla nový díl. :D

    OdpovědětVymazat
  15. Max je úžasná a ten jejich pidi šefík je k popukání :D

    2 Socky patří mezi moje TOP3 komediální seriály :)

    INKA – lifestyle, focení, líčení, krása, DIY a novinky

    OdpovědětVymazat