úterý 14. února 2017

Valentýnsky laděné nehty


Ahojte, dneska pro vás mám zase jednou nehtový příspěvek, tentokrát na nečekané téma a to je  Valentýn. Ne, opravdu tu nebudu rozebírat, jestli slavit, neslavit. To je na každým, jak to pojme. Za sebe můžu říct, že v tento den ráda zajdu s drahou polovičkou na dobrou večeři, dostanu růžičku, já mu dám něco, o čem mluví během roku. To je ale asi vše. Podobné večery nemáme jen na Valentýna, kytičky dostávám i jen tak, za co jsem moc ráda.  Myslím si, že na vyjadřování lásky bychom měli myslet denně, je to něco tak magického a jedinečného, co si musíme hýčkat. Aspoň podle mě tedy.

No ale jdeme na ty nehty. Já netu jsem viděla moc krásnou kombinaci sladce růžové, vínové a třpytivé červené barvy. Si říkám, to musím zkusit a ukázat jim! Samo, že se tato kombinace hodí i na jiné dny, ale všichni asi máme Valentýn, lásku spojenou s těmito odstíny, nebo ne?


Kombinace rudé, vínové a růžové pink mi přijde na nehtech fakt hezká.

Na nehtech dominuje rudý odstín od značky Essence gel lak 14 do you speak love? Já ho měla kdysi jako dárek v Joy a jsem moc ráda, že jsem si to vydání zrovna koupila. Krásný odstín, široký štěteček a krytí v jedné vrstvě. Výdrž taky slušná.


Ukazováček jsem ozdobila nádherným vínovým odstínem od Gabrielly Salvete 115. Věřím, že většina ho lakových milovníků ho zbožňuje a doma má. Jeden nejlepší z té značky, podle mě. Jako bonus jsem ho přetřela jemně třpytivým lakem od Astoru - Nail Artist Glitter






 A co prsteníček? Kontrastní světlá růžovka od Maybelline - Colorama č. 26. Pamatuju si, jak jsem z něho byla nadšená, když jsem ho kupovala. Stál pár korun a na nehtech vypadá skvěle. Navíc, na to, že je to světlej odstín hezky kryje a nedělá šmouhy. No a to bych nebyla já, kdybych nedala na nehty kamínky. Tady jeden, stříbrnej. Opět Avon.











Dejte vědět, jak se Vám kombinace líbí a jaké odstíny byste chtěli třeba na blogu vidět. Třeba něco tmavšího?? Přeju krásný zbytek dne a lásky do dalších dní :)



11 komentářů:

  1. Tu Essence 14 mám taky a je skvělá :) Klidně můžeš i něco tmavšího, mě se takové barvy líbí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to moc hezky a decentně. :) Jen by se i to víc líbilo na delších nehtech. Ne úplně, sama nosím nehty docela nakrátko, ale tohle mi přijde až moc nakrátko. :)

    https://www.zbozi.cz/vyrobek/ma-provence-marseille-toaletni-mydlo-100-g/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To víš, že mně taky! :) Ale bohužel, některé se polámaly a celkově nehty nemám až tak dlouhé, jak by si přála :)

      Vymazat
  3. Tie nechty sú fakt super :) Veľmi sa mi páči najmä tá červená farba

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné :) Také jsem si dělala tématické nehty, ale v pondělí a v úterý jsem je měla už sloupané, špatná volba laku:D. Mimochodem ten Gabriela Salvete je nejlepší, miluji laky od této značky.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné nehty, mě nikdy nenarostou do takové délky, vždycky si je otrhám :( :D

    OdpovědětVymazat
  6. Ani by mi nenapadlo, že ružovo-vínová kombinácia môže na nechtoch tak skvele vyzerať :)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné lakování, tato barevná kombinace se mi moc líbí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem upřímně ráda :) Taky jsem nadšená z té kombinace :)

      Vymazat
  8. Nechty vyzerajú super. Laky od Essence mám celkom rada :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :) já taky, na to kolik stojí jsou supr, hlavně ta gel řada + různý zpevňovače, odstraňovače kůžičky a tak :))

      Vymazat