středa 14. března 2018

Catrice ICONails Gel Laque - 23 Nice Cream


Přeju krásný den! Už je to několik měsíců, co se tu neobjevil ani jeden článek, přestože jsem z Nizozemska pár měsíců už doma. Po návratu mě čekala realita školy, povinností, Vánoce, stres kolem BP a AP, co mě celkově pohltilo víc, než jsem si myslela. A mám velkou radost, že po x měsících zase zasedám k psaní článku na blog. A ne bakalářky a absolventky.


 Dneska bych chtěla představit krasavce, kterého jsem ulovila právě na praxi v Holandsku, tam mají obchodů z drogéristickýma věcma, že to není možné. A ty ceny! Boží. Tento lak je můj první od značky Catrice. U nás ve městě, přestože není nejmenší, se tato značka neprodává. A jsem spokojená hned na poprvé. Catrice ICONails Gel Lacque nabízá širokou škálu odstínů. Vybrala jsem si jemný bledý růžový odstín, 23 Nice Cream, který vypadá na nehtech  prostě božsky. Pale pink barva se hodí snad ke všemu a působí upraveně.Vytáhnout ho na světlo světa mi ho přišlo v těchto konečně teplejších dnech skvělý.


Pro zájmce na webu Catrice o lacích z této kolekce píší:
  • Vydrží až 7 dnů bez krycího laku
  • Perfektní gelový lesk
  • Obohacený olejem z acai
  • Vegan

Oceňuji na něm široký štěteček, díky kterýmu je lakování otázka pár minut. Lakování mám ráda, ale nevyžívám se nějak v čekání, až mi zaschnou vrstvy a musím aplikovat další, abych docílila požadovaného stavu. Nedejbože, když si myslím, že už musí být lak zachlý a pak si ho obratem poškodím.Jako u většiny pastelových odstínů, jsem použila dvě vrsty, abych docílila plného krytí. Lak zasychá rychle, takže žádné zdlouhavé čekání. Je  potřeba ze štětečku důkladněji setřít nadbytečný množství laku, které se na něm drží.


Moc bych pochválila i vzhled lahvičky laku. Světlounká růžová a černá vytváří efektní kontast, radost se jen podívat. Co mi přišlo vtipný, tak  je vršek. Ten, co jde vidět na první pohled je jen na efekt, pod ním se skrývá další, už šroubovací. Úplně poprvé jsem se lekla, co  to proboha je:D Na tom druhém už je i logo Catrice, což mám ráda celkově na lacích. Že nejsem sama?

Na laku je napsáno, že by měl vydržet až 7 dní. Nejsem ten případ, ale řekla bych, že v u mě hrála roli i kvalita nehtů a typ práce na farmě. Věřím, že jiným ženám klidně může vydržet. Ale teďkom hlásím, že vydržel bez poškození umytí vlasů, takže to fakt záleží. Snad bylo i u něho napsaný, že není potřeba base a top coat. To nemůžu potvrdit, já ho používám automaticky vždycky, mám ráda leský finish.

Lak jsou k dostání zhruba za cenu 73 Kč /10,5 ml. 

Ne. není to reklama na diář od holek z ACOS :D ale je super, navic fotogenický :)


V Nizozemsku jsem ukořistila i tento božsky vonící odlakovač, doporučuju už jen kvůli parfemaci :)


Tento lak podle mého stojí za zkoušku a na jaroje jako vyšitý. Podobná barva se vám prostě neztratí, i když spíše preferujete vícevýrazné nehty, občas nezaškodí změna :)

Co na něj říkáte? A co vy a laky Catrice?  Klidně doporučte od komentářů další výrobky od nich :)

10 komentářů:

  1. Na tvých nehtech tato barva vypadá super :) A je docela zázrak, že takto světlý lak kryje už ve dvou vrstvách, to se tak často nestává. A ten odlakovač s vůní je zajímavý, už jsem jeden od Essence měla a po několika použití mi přestal vonět a přešlo to na to, že jsem ho nemohla ani cítit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :) Taky jsem byla překvapená tím krytím, ale lak má takovou hustější konzistenci, možná proto. Fakt? Tak to jsem zvědavá, jestli mě to potká taky, zatím dobrý, pořád mi voní :D

      Vymazat
  2. V poslední době jsem si taky velmi oblíbila pastelové barvy na nehtech. Vypadá to hezky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, no a to přicházející jaro si o ně vyloženě říká :)

      Vymazat
  3. Tak ta barvička je perfektní.:) Určitě by za vyzkoušení stál. Ale s laky od Catrice doposud žádnou zkušenost nemám.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Catrice laky mám veľmi rada a zo všetkých, čo som kedy mala mi aj najdlhšie vydržia :)

    OdpovědětVymazat
  5. Catrice laky jsem ještě nezkoušela, ale ta barva je boží! úplně taková na jaro :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No přesně :) a to je teprve začátek, na příště mám hotovou jarní manikúru :D je na co se těšit :)

      Vymazat