pondělí 3. října 2016

Podzimní vínové nehty s kamínky


Ahoj všichni! Venku to už konečně vypadá, že podzim je tu. Jste rádi? Co se týče mě a podzimu, mám ho ráda kvůli jeho barevnosti, nošení svetříků, pití dobrého čaje a krásné přírody.

A tak nějak mě jeho skvostné barvy inspirovaly k dnešnímu nehtovému tvoření. Řekla bych, že vínová barva patří neodmyslitelně k podzimu a moc ráda ji vytahuji. A nejen na podzim, ale kdykoliv na ni mám chuť.



V hlavní roli je dnes lak Flormar - True Color 016. Jedná se o starší kolekci laků této značky, Dostala jsem ho cca před 4 lety na jedné akci v různých barevných provedeních. Tehdy alespoň pro mě byl Flormar neznámou značkou. A jak se hezky vypracoval :)

Flormar - True Color 016

Tento lak má úplně klasický štěteček, je užší, ale moc dobře se s ním pracuje, což je pro mě základ. Konzistence je taky v pořádku, ani hutný, ani moc tekutý. Ještě že. Není nic horšího, než moc tekutý lak! Je super, že nedělá žádné šmouhy, prostě pohodové lakování.  Kryje v jedné vrstvě, ale já vždy lakuji dvě, už ze zvyku:)

Víte, co mě na něm fakt baví? Že drží a rychle schnou! Není to super?  Samozřejmě záleží na vašich nehtech, někomu laky drží déle, někomu ne, tak to prostě je. Mně laky drží bez chybičky cca 3-4 dny, pak se mi většinou už odrbávají kraje a to je pak rychle odlakuju.
 Ještě jsem zapomněla zmínit velikost laku. 15 ml má tenhle krasavec, takže vydží poměrně dlouho. Nezasychá, mám ho fakt tak 4 roky a je úplně v pořádku.


Většinou mám tendenci jednobarevné nehty ještě něčím ozvláštnit. Tentokrát padla volba opět na zlaté kulaté kamínky od Avonu. Kamínky od nich mám hodně ráda, většinou je prodávají v kulaté krabičce s 12 přihrádkami. V každé je k dispozici jiný tvar, velikost a barva kamínku. Já mám asi nejraději stříbrné a zlaté. V těch barevných se zas tolik nevyžívám.


Jak to máte Vy s podzimem? Užíváte si ho, nebo to není vaše oblíbené období? :)

3 komentáře: