úterý 1. listopadu 2016

V modrých tónech


Přeji krásný den všem, hlásím se po nějaké době s novou manikúrou, tentokrát ve studených tonech, tak snad se Vám bude líbit :)

Když jsem dneska vybírala laky, které použiju, měla jsem klasicky více favoritů. Na posteli spolu soutěžily fialové,růžové a modré tony. Říká se, že modrá je dobrá, tak nakonec zvítězila.
Dneska jsem ale měla chuť zkusit i více barev, takže jsem ještě přidala šedivou od Miss Sporty a stříbný pískový z Avonu, odstín Blue Steel.




Kamínky (Avon) mě neopouští snad nikdy. Ráda je používám, protože mi vždy na nehtech udělají dobrou službu a při troše štěstí, top coatu a opatrnosti nějaký ten den vydrží. Trochu mě mrzí, že se mi nedaří foťákem zachytit nehty lépe, v reálu vypadají mnohem lépe, ale na druhou stranu si myslím, že tohle to zná asi každý z nás.

Co se týče modré barvy, co na ni říkáte? Mnoho lidí by si ji na nehty nedalo, ale podle mě záleží, jaká modrá a na jakých nehtech. (Chtělo by to delší, ale bohužel, posledních pár týdnu se mým nehtům nedaří) Já tuhle metalickou modrou miluju. Je krásná, výrazná a na podzim úplně suprová. Na to, že jsem tento lak kupovala v Claire's jen kvůli božské barvě, drží docela dobře, tedy alespoň na mých nehtech. A pamatuju si, že tam byla akce na laky, tak jsem byla jasná.

Ze předu: Avon - Blue Steel, Claire's a Miss Sporty Chech Matte - 001 Absolute Mauve


Co vy a modré odstíny? Používáte je rádi, nebo nejste jejich milovníky? :)
Mějte krásný den!

3 komentáře:

  1. Já jsem modré nehty měla naposled minulý týden :) Sice velkou milovnicí modré nejsem, ale na nehtech vypadá fakt skvěle :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat