sobota 25. února 2017

Malá mořská víla


Zdravím všechny a přeju hezký den. Když jsem procházela svoje odstíny laků na nehty, pozornost mi padla na odstíny modré, mintové barvy a na jednoho třpytivého krasavce. Pak už představa o finálním výsledku byla docela jasná. Kéž by to tak bylo vždycky. To bych nebyla asi ani já, kdybych nepřemýšlela, kam dát kamínek. V tomto případě jsem se rozhodla pro variantu bez kamínků, nehty samy o sobě jsou zajímavé docela dost a kamínek na prostředníčku by podle mě už působil už trochu přeplácaně, co myslíte?

Do mint barvy od Essence - 49 Turn the lights on! jsem se zamilovala na první dobrou. Upřímně jsem si myslela, že bude barva sytější, ale to vůbec nevadí, i tak se mi moc líbí. U tohoto laku je trochu horší výdrž, většinou mi vydrží bez chybičky jen pár dnů, ale jak jsem tady psala už vícekrát, ono záleží fakt i na nehtech. Věřím, že jiné vydrží třeba mnohem déle. U Essence zas klasika moje oblíbené široké štětečky, dobře se mi s něma lakuje.



Tuhle bledě modrou jsem ukořistila pár let z5 v Praze, na školním zájezdu ve čtvrťáku. Proč všichni jezdí do Prahy? :D Barva krásná, výdrž horší, ale za těch pár korun, co jsme za něj dala je dobrý. Claire's - 24. Máte doma nějaké laky Claire's?

Fotka není rozmazaná, ale lak už je stařeček, trochu se opotřebovat :)


A jako poslední pán na holení je tu třpytivý krasavec od Sally Hansen Xtreme wear - 285 Sea-ing Stars. Můj první od této značky. Barva, třpytky, krása :) Je trošku víc tekutý, takže se podle mě spíš hodí jako svrchní lak pod nějaký barevný, o něco sytější odstín.



Tato kombinace laků se mi moc líbí, nějak tuším, že ji nelakuju naposled, i když i stejně ráda, zkouším nové kombinace, techniky. Včera jsem na blogu Malý koutek krásy našla pro mě novou techniku s potravinářskou folií, tak se tady třeba i objeví, ať máte/mám změnu zase.




Co na dnešní lakování říkáte, šly byste do toho, nebo mint a modré odstíny moc nevyhledáváte? Budu se těšit na Vaše komentáře :)

"Jsem realista - očekávám zázraky."
Wayne W. Dyer

14 komentářů:

  1. Moc pěkná kombinace barev ! :)
    Měj se v lásce,
    Janet S. ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné nehty. Lak z Claire´s bych si nekupovala, ségra si koupila minulý rok a stačil mi pohled na ní, jak z něj byla zoufalá, hned se slupoval :(

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné nehty :) opravdu Ti závidím, jak to s těmi laky umíš :)

    OdpovědětVymazat
  4. To jsou opravdu nehty jak pro Malou mořskou vílu :) Já sama mám mint barvičku moc ráda, ale nechávám si ji spíše na léto :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělý barvy! A líbí se mi, že nenecháváš všechny prsty stejné, paráda :))

    OdpovědětVymazat
  6. Ta technika s potravinářskou folií by mě dost zajímala. Jinak pěkná kombinace barev. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. Tie sa skutočne podarili - nádhera! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mintové a pastelové barvy u mě teď vedou a laky vypadají skvěle !

    OdpovědětVymazat
  9. Přesně takovéhle barvy mám ráda :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já už se strašně dlouho nelakovala :) Ale tohle je hezké.
    Ejnets in Lisboa
    Přidej se do skupiny na fb pro cestovatele TADY :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tohle je moc pěkná kombinace laků.

    OdpovědětVymazat