sobota 11. března 2017

Jarní tulipánová manikúra s použitím metody s potravinářskou folií


Ahoj a přeju co nejhezčí den. Jaro je tu, i když se z nás s tou změnou počasí trošku dělá srandu, že. Jak už jsem psala v minulým článku, sluníčko mě neskutečně nabíjí a cítím se poslední dobou fakt štastná. Ne že bych neměla co k řešení, vysoká dá zabrat, téma na BP/AP, no znáte to. Ale říkám si, hodně lidí to přede mnou zvládlo, tak proč ne já. Doufám, že mi tento přístup vydrží. No dobře, trochu už sýčkuju, ale to jsem prostě já :)


Poslední dobou jsem si oblíbila více barevný design nehtů, odlišný prsteníček mě už konečně opouští a je načase zkusit zase něco jinýho. Samozřejmě, ne každýmu se tohle líbí a spíše preferuje jednobarevně nalakované nehty, ok, v pořádku. Dnešní dílo jsem měla v hlavě už déle. Inspiroval mně právě jeden jarní lak a kytky kolem. Jelikož ráda střídám laky, abych je tak nějak využila všechny, rozhodla jsem se pro jiný, než jsem lakovala a to pro tento od Avonu. A aby toho nebylo málo, delší dobu jsem chtěla vyzkoušet metodu s potravinářskou folií, kterou jsem poprvé viděla u blogerky Malý koutek krásy. 

I když jsem si nemyslela, že to bude úplně lehké, opak je pravdou. Je to velice jednoduché. Postupovala jsem dle předepsaného postupu v článku a ten byl takový⇊

  •  Nalakovala jsem základní vrstvu a nechala ji pořádně uschnout. Poté jsem vzala kontrastní lak a hnedka jsem do něho ťupkala smuchlanou potravinářskou folií, dokud jsem nebyla s výsledkem spokojená. Pak jsem jen okolí nehtu očistila přelakovala jsem top coatem pro větší lesk a výdrž. 

Moje první dojmy byly různé, myslela jsem si, že krycí lak neudělá dobrou službu, ale to byly zbytečné obavy, za mokra je to jedno. Výsledek se trošku podobá kropenatému vajíčku, ale mě se to líbí. Výhodou je, že díky nepřebernému množství barev laků se dají vymýšlet spousty krásných barevných kombinací. Rozhodně plánuju s touto metodou udělat i třeba celé nehty, aby pořádně vynikla.


Avon - Nail wear pro  Coral reef mi posloužila jako základní  barva pro tento nail art. Krásný, růžovo korálová svěží barva, která jaro prostě sama přivolává. Bohužel, zde není tak barva vidět, více podobná je na samotných nehtech. Podle mě je to barva, kterou unosí snad každá, slušet bude všem. Lak má klasický užší štěteček, pracuje se sním dobře, žádné šmouhy nebo tak. Co je krapet horší, tak pigmentace, ale u takových pastelových to není nic neobvyklého, já jsem dala 2-3 vrstvy. A výdrž, no nerada píšu, jelikož je hodně individuální, ale mně vydrží bez poškození cca  3-4 dny.



Astor 220 - Lagoon Lace jste mohli vidět už ZDE. Pigmentace není závratná, ale na zdobení byl skvělý, je fajn mít podobný laky doma.


Essence -  33 wild white ways už ode mne znáte, pokud tu nejste poprvé. Sytá bílá barva, která drží hezky několik dní. Z drogérky bílý lak asi nejlepší dle mě.







Už jste také vytáhli jarní barvy? 


Nezáleží na tom, co se Ti stane, ale jak to přijmeš. Sri Chimnoy

20 komentářů:

  1. Máš to takový hezounký a šťavnatý. :) Ta metoda se povedla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, od tebe mě to těší o to více, když ji mám od z tvého blogu :))

      Vymazat
  2. Ještě jsem tuto metodu nezkoušela, ale moc se mi líbí. Také mám v plánu jí někdy zkusit :) Btw. light box mám z ebay za necelých 200Kč ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné nehty, laky od Avonu mám ráda. :) A když na fotky klikneš, tak se zvětší. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Ano, to vím, myslela jsem to spíše kvůli přehlednosti a celkovému vzhledu :)

      Vymazat
  4. Tuhle metodu neznám :O Já ještě nevytáhla žádné barvy, nějak se k tomu nemůžu dokopat :D A neboj, zvládneš, když občas vidím co za lidi je schopný vystudovat, tak my to dáme taky :)

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  5. Trik s potravinářskou folii slyším poprvé. Rozhodně vyzkouším, vypadá to super! Děkuji :)

    Travel with Marky || Život v Americe

    OdpovědětVymazat
  6. Ta korálová je moc krásná barvička. :) Jinak o této metodě jsem ještě neslyšela, zní to zajímavě. :)

    blog Days of Daysy
    Agregátor blogů - zviditelni svůj blog

    OdpovědětVymazat
  7. Zkusila jsem fotky zvětšit. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jaro i na nehtech !! Dokonalost !! :)

    OdpovědětVymazat
  9. krásne jarné nechtíky, opäť musím napísať že si velmi šikovná :)

    OdpovědětVymazat
  10. Jarní počasí co se teď udává je šílené. Už jsme si zvykali na to příjemné teplo a teď je to pořád jinak, už mě to nebaví a těším se až se pěkně oteplí a bude to čím dál tím lepší. Jinak nehtíky překrásné. Miluji takové barvičky. O té technice s fólií jsem u tebe četla teď poprvé a koukám co se dá všechno vymyslet. Já už mám nehty na takovou barbínovsky růžovou, takže trochu jarní barva tam je :D

    OdpovědětVymazat
  11. ohh so cute !!!!!

    would you like to follow each other ?
    My Nail art tut.

    Check out my ♥Instagram ,Blog╚ovin and
    Google✚

    Stay Gold

    OdpovědětVymazat