neděle 19. března 2017

Přidej se! aneb komunina pro blogery jménem Agregátor blogů



Ahoj přeju Ti krásný den :) Dneska jsem si připravila článek na téma Agregátor blogů aneb taková nová komunita blogů. Na tento web jsem narazila před nějakou dobou prostřednitvím článku od blogerky Daysy - odkaz na něj je ZDE. Článek společně s  komunitou mě hodně zaujal, tak jsem neváhala a šla jsem stránky prozkoumat na vlastní kůži.







Co to teda je? Stránka, komunita sdružující blogery všech zaměření. Mně to přijde super, protože některé články z jiných okruhů mě zajímají, ale sama bych k nim asi těžko došla. Navíc je to super příležitost k propagaci svého blogu, článků, ke komunikaci s ostatními blogery. Další nespornou výhodou je určitě poznání mnoha blogů z různých odvětví. Tak schválně, kolik blogů máš v "pravidelných čtenářů" a ukazuje se ti jejich články? Určitě ne tolik, kolik je jich tam, což je super. Z mého pohledu je to taková milá, přátelská a pohodová stránka, ráda tam chodím číst články jiných a naopak přidávat ty svoje. Velkou výhodou jsou rubriky, podle kterých si můžeš filtrovat to, co tě zrovna zajímá.


AB je poměrně novou stránkou, založil ji bloger Ijacek007. Komunita se pořád vylepšuje, jde to vidět i na úpravách, zdokonalování stránky a podobně.  Odkaz na jeho projekt a jeho slova k němu. Je zde možnost psát návrhy, připomínky, které jsem zde vítány a za které máte odměny. Odměny? Jo, taky mi to připadalo docela zvláštní. Jdu to osvětlit, má to totiž svoji logiku.

Lidé jsou více aktivnější, je v komunitě živo, diskutují se různé nápady, podměty, postřehy, je zde hodně článků ke čtení každičký den. Za různé aktivity dostáváš určité body, které tě posouvají do levelů, který sebou nesou výhody. Je to fajn kvůli aktivitě, motivaci. I když upřímně, pokud prostě psát nechceš, nikdo tě nedonutí a je to dobře. Motivace jde od nás, od našich tužeb a cílů :)

Nalákala jsem Tě? Super. A jak se tam přihlásíš? Úplně jednoduše a ZDARMA. Klikni na tento odkaz a zaregistruješ se. Chviličku počkáš na schválením adminem a pak už můžeš směle prozkoumat tyto stránky :)


Tak co na to říkáš? :) Dej vědět dolů do komentářů.


24 komentářů:

  1. Zajímavá stránka, nepoznám ji, ale je to skvělý nápad, jdu to tam prozkoumat. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. moc děkuji za zmínku i pěkný článek.

    Ijacek.007

    OdpovědětVymazat
  3. To zní suprově, určitě se na stránky taky podívám :)).

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem ráda, že jsem tě tam trošku "přivedla". :D :) Díky za článek, je super, že se to zas dozví víc lidí! :)


    blog Days of Daysy
    Agregátor blogů - zviditelni svůj blog

    OdpovědětVymazat
  5. Už jsem o této stránce slyšela :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ešte som o tom nepočula, ale určite sa rada pozriem :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to bude určitě super. Taky jsem na to koukala a chtěla to zkusit, ale bohužel když jsem vyplnila přezdívku a mail a odeslala to, tak mi žádný asi ověřovací mail nepřišel a nejde mi se tam zaregistrovat a ani přihlásit. Tak nevím jestli mi admin neschválil blog nebo co, ale každopádně to ještě zkusím se tam dostat. Jinak moc pěkný článek, hezky napsaný :)

    OdpovědětVymazat
  8. Zní to dobře, určitě nad tím popřemýšlím :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já už jsem se tam zaregistrovala :) A musím říct, že je to fajn.

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Tak tohle teda slyším poprvé, ale nápad je to skvělý! Jdu se přihlásit :D

    http://neverforgetneverlookback.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Vypadá to jako hodně zajímavá stránka, jdu jí prozkoumat :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  12. nepočula som ešte o tejto stránke, ale vyzerá to na super nápad :)

    OdpovědětVymazat
  13. Nápad se mi moc líbí, zaregistrovaná jsem a ráda tam objevuji nové blogy, protože jsem dost vybíravá v tom, co mě zajímá a tak je často těžké najít blog ke sledování. Ale na můj blog se moc čtenářů přes agregátor nedostalo, snad se komunita brzy rozroste :)

    OdpovědětVymazat