pátek 31. března 2017

V jemných jarních tónech



Ahoj a přeju Ti krásný den. Pokud na můj blog chodíš pravidelněj, tak si si možná všiml/a, že tu nějakou dobu nebyl článek, což normálně nebývá. Odpověď? Test ze sociální politiky. Nevymlouvám se. Budu doufám, že dnes dopadl tak, abych nemusela na konci mít ústní zk, prosím prosím :D Taky už máš nějaký testy?



Už delší dobu jsem chtěla nahodit jemnou jarní manikúru, kterou jsem viděla u mé nejskvělejší kadeřnice. Jemné tony, které se postupně zesvětlují a navrch ozdobený malíček. Tak jdeme na to, ukážu Ti, co jsem dnes na nehtech vytvořila. Nic složitého, jak vidíš. Postupné tony mám ráda, šla jsem od kapučínové,nude po odstíny růžové a malíček jsem udělala kontrastní, nikdy jsem takhle nehty neměla, ale líbí se mi to tak. Co ty na to? :)

Nedávno jsem si v Rossmanu koupila po delší době lak. A lak značky NYC. Já jsem si je tak cca 5 let zpátky kupovala dost, ale pak nastal zlom a nic. Tento odstín mně zaujal a taky jsem chtěla zkusit tuto manikuru, do které mi tento  kapučínový odstín chyběl. No, co bych pro ty nehty neudělala :D Ani jsem nečekala, jak bude na nehtech pěkně vypadat. Hlavně na sluníčku. Máš taky nějaké hnědé tony u sebe ve sbírce, nebo se ti nelíbí?

V hlavních rolích hrály:

NYC -Shine in a minute - 246 Park Ave


Golden Rose - 24


Oriflame - The One - Ice Pink



Essence -  104 Sweet  as candy



Oriflame - Night Fever

Claier's - Cosmic Space

Už vím, že jsem tuto barevnou kombinaci neměla na nehtech naposledy. Hodně se mi líbilo koukat na ten třpytivý malíček. Zvláště na dlouhých přednáškách :D



Doufám, že se Ti dnešní dílo  aspoň trochu líbilo a třeba i inspirovalo :) Mám otázku, jaká je tvá aktuaální manikúra? Budu se těšit v komentářích :)

Dokonalost neexistuje nikde jinde, než jen v našich představách.


9 komentářů:

  1. pekné jemné nechtíky :) ja som si dnes lakovala takým novým Catrice pastelovo oranžovým :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné nehty. V takové jemné tónině jsou opravdu povedené. Ten lak NYC jsem dříve používala, ale tmavě růžový a byl super, vždycky vydržel opravdu dlouho. Jinak držím palce a doufám, že test vyšel dobře :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné jarní nehtíky. Já už mám školu naštěstí za sebou. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. krasne laky najviac sa mi paci asi ten strieborny :)
    LIFE IN PCTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkný nápad. :) Já aktuálně nemám vůbec nic. :) Občas nechám tak tři dny nehty odpočinout a nechám je bez čehokoliv na nehtech. Je to u mě k podivnu, protože jsem bývala velká "nehtařka" a nikdy jsem nevyšla bez barvy na nehtech, taky jsem hoodně zdobila a tak, ale poslední dobou na to nemám tolik času. Ale i tak se snažím mít nehty pěkné a upravené, akorát třeba vždy 2-3 dny nemám žádný lak, pak třeba dva dnyj en průhledný a pak teprve dám nějakou barvičku a občas si i zatvořím. :) Naposledy jsem měla takovou modro-zelenou + bílý prsteníček a na některých nehtech jsem to měla ozdobeno tečkami, decentně. :) Na víkend chystám červenou, protože jednak budeme s přítelem slavit 5 let výročí a jednak jdeme i na oslavu 50. let strejdy, kam si chci vzít černo-bílé šaty a oživit to červenou kabelkou a červenými nehty a rty. :)


    blog Days of Daysy
    Agregátor blogů - zviditelni svůj blog

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné, moc se mi to líbí :) já vždycky když si lakuju nehty, tak si prsteníček nalakuju nějakou jinou barvou než zbytek :D
    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  7. Pekné nechty. :) Ja si nechty nelakujem skoro vôbec, no vždy ich obdivujem u druhych :D

    OdpovědětVymazat
  8. Já se teď v těch testech naprosto topím, takže tě chápu. Jen doufám, že se pak zkouškové vydaří co nejlépe:)

    OdpovědětVymazat