sobota 10. června 2017

Lak na nehty Dermacol 5 Day Stay nail polish: Lovestory



Ahoj, přeju hezký a slunečný den :)) Zase po delší prodlevě jsem tu zpět s článkem, tentokrát lakovacím. Ve škole mám po všech zkouškách od úterka tuším (jupí) a teď už jen formalitky, jako podpisy do indexu. Začala mi i brigáda, tak že se těším na peníze, které už nutně potřebuji :D S létem přichází na řadu výrazné, letní odstíny laků. Jeden takový ti dneska v článku představím. Tak jdeme na to.

Dermacol už před několika měsíci přestavil novou řadu laků na nehty, které slibují výdrž minimálně 5 dní. Samozřejmě se zde i počítá s použítím base a top coatu z jejich řady pro dokonalou výdrž.  Říkala jsem si, že už jsem dlouho nevyzkoušela žádnou novinku lakovou, tak jsem pře pár týdny asi sáhla po tomto laku, ta barva je top prostě, ale o tom později ještě.

Dermacol - 18 Lovestory

No pro zajímavost sem hodím ofiko popisek z webovek Dermacolu↙↙

  • Benefity: Extrémně dlouhotrvající - vydrží perfektní 5 dní*, neolupuje se, nebledne, neztrácí lesk
"Barevné laky dodají nehtům upravený, pěstěný vzhled. Průlomová textura skvěle k nehtu přilne a po zaschnutí vytvoří velmi odolný, pevný film extrémně dlouhotrvající a odolný proti oděru a olupování. Klinický test potvrdil, že lak vydrží na nehtech perfektní celých 5 dní* bez podlaku a ochranného nadlaku. Vysoká koncentrace pigmentů v textuře zajišťuje vynikající krytí. Lak se snadno a rovnoměrně nanáší a ihned po aplikaci dodá povrchu nehtů úžasný lesk, který neztrácí na intenzitě po celou dobu. Unikátní pryskyřice prodlužují trvanlivost laku po nanesení a zvyšují jeho lesk. UV filtr zabraňuje blednutí a zažloutnutí barvy." Dermacol



Co se týče té výdrže minimálně 5 dnů, tak mě teda vydržel asi tak ty 4 dny, pak už jsem měla odrbané špičky. Ale neměla jsem teda jejich base a top coat, mám jich doma několik, přišlo mi zbytečné je kupovat jenom kvůli tomu. Upřímně si myslím, že někomu ten lak může vydržet i mnohem déle, kvůli kvalitě nehtů a celkové struktuře. Samozřejmě záleží i na tom co děláte, pokud je to o zkouškový, moc manuálně nepracuju, takže lak drží.
Cena okolo 99 Kč tuším.




 Co na tom laku miluju, tak je bezproblémové lakování, ideální konzistence, dobře střižený štěteček a hlavně krytě v jedné vrstvě! Tak sytou barvu jsem na jeden "zátah" fakt nečekala. Takže klobouček, Dermacole. Jak už jsem výše v článku zmiňovala, naprosto krásná je barva tohoto laku. Letní, výrazná, růžovou-fialková barva, možná i fushiová. Lak se hezky leskne i bez top coatu, který ale já dávám vždy. Ráda sáhnu čas od času po takové výrazné barvě, takhle je ideálka pro mne. Ještě abych nezapomněla, přijde mi že i rychle schne.


PS: Mám skoro v identickém dostínu rtěnku Freedom, byl by zájem o recenzi a foto? :)

Jak se líbí tento odstín líbí?  Pokud jsi taky na výrazné barvy v létě, běž je do drogérky omrknout! :)

Ať už si lidé myslí cokoli, cokoli dělají nebo říkají, neberte si to OSOBNĚ. Názory druhých odpovídají tomu, čemu tito lidé věří, a proto ať si o vás myslí cokoli, ve skutečnosti se vás to NETÝKÁ.
Vždy to vypovídá jen a jen o nich.

~ Don Miguel Ruiz

9 komentářů:

  1. Tak za mě naprosto krásný odstín. Já tyhle barvičky prostě můžu, takže ani se nedivím, že se ti moc líbí. A výdrž je dost dobrá. Pamatuji si na pár laků, které vydržely 1 den nebo pár hodin. To bylo vždycky peklo :D

    OdpovědětVymazat
  2. čtyři dny jsou ještě dobrý, mně jiné laky vydrží třeba i den :-D proto už na to kolikrát nemám nervy a radši nelakuji, jenže pak mi to nedá a jdu do toho znova.
    O lacích od Dermacolu jsem nic předtím nevěděla, vlastně mám pocit, že ani žádný nemám. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? to se divím :) minulý rok byl hrozněj hit neonky jejich

      Vymazat
  3. Odstíny červené mám na nehtech nejraději, tady ta je taky moc pěkná :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherný odstín. Něco podobného jsem sháněla a i to vypadalo, že jsem to koupila. Ale je to víc do červena, než růžova. I přes to se to stal můj nejoblíbenější lak na nehty a jiný poslední měsíc nepoužívám!

    Travel with Marky || Život v Americe

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná barva, laky od Dermacolu jsem nezkoušela, ale možná se po nějakém zajímavém odstínu kouknu :)

    OdpovědětVymazat